Groepen

De leeftijden die bij de groepen hieronder worden benoemd staan niet vast. Mocht een kind bijna 3 worden en er al aan toe zijn om naar de 3+ groep te gaan, kijken wij naar het kind en spelen we hierop in. Hetzelfde geldt voor een kind dat het nog even nodig heeft om in de babygroep te blijven tot het kan lopen en vervolgens over gaat naar de De Vosjes.

Wanneer kinderen doorstromen naar een andere groep worden de ouders hier tijdig van op de hoogte gebracht. De pedagogisch medewerkers geven dan ook uitleg over de procedure t.a.v. het wennen en de werkwijze in de nieuwe groep.

De welpjes
De babygroep, met kinderen van 0-1,5 jaar. Ingericht om de wereld om hen heen helemaal te ontdekken.  

De Vosjes
De dreumesgroep, met kinderen van 1,5-3 jaar. Voor dreumesen wordt het leven steeds avontuurlijker. Ook voor hen is bij Kdv De Vossebelt alle ruimte!

 

 

 

 

De Rekels 

De 3+ groep, hier zijn ’s morgens alleen kinderen vanaf 3 jaar ’s in de groep en ’s middags komen hier de jongste bso kinderen bij in. Op deze manier wordt de overgang naar de bso niet zo groot zodra ze 4 jaar worden. De overgang naar school is vaak al groot genoeg. Als zij dan uit school komen ze op veilige en bekende plek. 

 

Reacties zijn gesloten.