Het team van Kdv De Vossebelt


Het team van Kdv De Vossebelt

Met veel plezier stellen wij ons team aan u voor. Allemaal mensen met eigen talenten. Met een eigen, unieke inbreng in het team. Met een gezamenlijke passie: kinderen en hun ontwikkeling.

Anouk Pasop
Mijn naam is Anouk Pasop, geboren in 1995 en ik woon in Markelo.
Voordat ik bij de Vossebelt kwam werken, heb ik mijn laatste jaar stage gelopen bij De Vossebelt. De organisatie is zo gegroeid in mijn stageperiode dat ik na mijn stage en het behalen van mijn diploma, kon blijven werken bij de Vossebelt.
Ik werk hier nog altijd met veel plezier, het is heerlijk dat het zoveel ruimte en verschillende mogelijkheden biedt voor de kinderen.

Daniëlle Heideman
Mijn naam is Daniëlle Heideman, geboren op 21 mei 1992 en ik woon in Rijssen.
Het werken met kinderen is helemaal geweldig. Kinderen zijn spontaan en eerlijk en geen enkele dag is hetzelfde.  Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn of haar eigen manier. Naast het werken op de groep, ben ik ook anderhalve dag werkzaam als pedagogisch coach en voer ik kantoortaken uit.
Mijn grootste hobby is zingen. Dit doe ik in een zanggroep Rumor has it! Ik en mijn vriendinnen treden regelmatig op in de omgeving Rijssen, Holten en Nijverdal. Het zingen met kinderen vind ik dan ook erg leuk om te doen. 

Louise Holtmaat
Mijn naam is Louise Holtmaat, ik ben geboren op 26 februari 1995 en woon in Haarle. In 2015 heb ik mijn diploma ‘pedagogisch medewerker’ behaald. Na veel stage-ervaring op te doen bij een agrarisch kinderdagverblijf mocht ik daar blijven werken als invalkracht. In mijn stageperiode kwam ik erachter dat een agrarisch kinderdagverblijf een plek is waar ik graag wil werken. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om echt kind en zichzelf te kunnen zijn. In 2019 heb ik de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch werker’ behaald. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met familie en vriend(innen), creatief bezig te zijn. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met muziek. Ik ben werkzaam op de groep en doe daarnaast ondersteunende taken op kantoor. 

Jorine Ligtenberg-Oolbekkink
Mijn naam is Jorine Oolbekkink, ik ben geboren op 12 december 1992 in Rijssen, hier woon ik ook. Mijn hobby’s zijn dansen en fotografie. In maart 2014 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker. In heb mijn opleiding met veel plezier afgerond en vind het dan ook erg leuk dat ik mijn ervaringen in de praktijk kan toepassen!

Sharon Lankamp
Ik ben Sharon Lankamp en woon in Rijssen. Naast het werken bij De Vossebelt, ben ik graag met vrienden en familie. Het werken met kinderen vind ik geweldig. De visie van De Vossebelt maakt het werken in de kinderopvang extra leuk. Niks is te gek, kinderen kunnen volop ontdekken en leren. Ik haal er erg veel energie uit om te zien dat kinderen zichzelf ontwikkelen tot een uniek persoon en ik draag dan ook graag een steentje bij aan deze mooie ontwikkeling. Daarnaast vind ik het erg mooi om een vertrouwensband op te kunnen bouwen met ieder kind.

Henriëtte Hanewinkel-Saalmink
Mijn naam is Henriette Hanewinkel-Saalmink. Ik ben geboren op 23 november 1975, getrouwd met Kasper en samen hebben wij 2 kinderen. Ik woon al mijn hele leven in Holten, mijn ouderlijk huis staat niet heel ver van De Vossebelt vandaan. Het buiten leven is mij dan ook niet onbekend, hier ben ik als kind mee opgegroeid, heerlijk buiten spelen, hutten bouwen en ravotten door het mais veld.
Al van kleins af aan wist ik dat ik met jonge kinderen wilde gaan werken. Ik paste al vroeg op mijn 3 buurjongens en zo kwamen er meer oppas gezinnen bij. Een opleiding voor SPW volgde daarna.
In mijn vrije tijd houden mijn eigen kinderen mij bezig met hun sport activiteiten. Daarnaast ben ik een echt familie mens en ben ik regelmatig bij mijn ouders en zusje te vinden voor een kopje koffie, maar ook mijn vriendinnen zijn erg belangrijk, een avondje uit eten of lekker bij kletsen staat dan ook regelmatig op het programma.

Anneke Möhlen-Welink
Ik ben Anneke Möhlen-Welink, getrouwd met Ronald Möhlen Samen
hebben wij twee kinderen. Met ons gezin wonen we in Enter.  Als opleiding heb ik CIOS gedaan, een sportopleiding. Het samen ontdekken, bedenken en uitvoeren van activiteiten samen met de kinderen vind ik erg leuk om te doen. Eke dag is anders en dat maakt het werk zo uitdagend. Ik vind het leuk om  kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Mijn hobby’s zijn voetballen, mijn zoon begeleiden op zaterdag met voetbalteam en samen met vriendinnen leuke dingen doen. Ik ben alleen werkzaam op de BSO.

Mariska Potman-Haverslag
Mijn naam is Mariska Potman-Haverslag. Ik ben geboren op 13 juni 1983. Ik woon samen met mijn man Martijn en twee zoontjes Wout en Tim in het mooie Stokkum (Markelo). Mijn man heeft hier samen met zijn ouders een boerderij, die wij in de toekomst hopen over te nemen. Het werken met kinderen spreekt mij zeer aan omdat nooit een dag hetzelfde is. Ik kan ervan genieten om te zien hoe ze zich ontwikkelen, hoe ze de wereld om zich heen gaan ontdekken zeker in een omgeving zoals de Vossebelt die biedt. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin, winkel graag of pak een bioscoopje met een vriendin.

Annelie 
Ik ben Annelie, geboren op 23 maart 1990 in Amsterdam. In juni 2018 ben ik samen met mijn vriend van Amsterdam naar Holten verhuisd. Inmiddels hebben we een zoon en een dochter. Mijn vriend komt oorspronkelijk uit Holten en wilde na 3 jaar in Amsterdam gewoond te hebben graag terug. Ik ben sinds 2014 werkzaam in de kinderopvang en ben heel blij dat ik na mijn zwangerschapsverlof meteen hier aan de slag kon! De Vossebelt is alles wat ik miste in Amsterdam. Vooral de grote buitenspeelruimte zonder buren die klagen, de dieren, de sfeer en het feit dat kinderen hier de kans krijgen om vies te worden tijdens hun ontdekkingstocht vind ik heerlijk! Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen allemaal nieuwe dingen te ontdekken en te leren!

Nymphe Hoogenkamp
Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Nymphe Hoogenkamp. Ik ben geboren op 16 oktober 1992 in het buitengebied van Hellendoorn. Samen met mijn man Steven woon ik daar nog steeds. Na jaren in een grote kinderopvang organisatie te hebben gewerkt, was ik op zoek naar iets nieuws. De Vossebelt sprak me aan doordat de kinderen op hun eigen manier en tempo mogen ontdekken/ontwikkelen. Naast het werk in de kinderopvang zijn leuke dingen met vrienden doen en sporten een hobby van mij.

Marthe Roessink
Ik ben Marthe Roessink. Ik ben geboren op 2 oktober 1994 en ik woon in Holten. In 2017 ben ik afgestudeerd als pedagoog en sindsdien werk ik in de kinderopvang. Het werken met kinderen is altijd al mijn passie geweest. Hun eerlijkheid, creatieve denkwijze en de manier waarop een kind op eigen wijze kijkt naar mensen, dieren en dingen verrast mij elke dag opnieuw. De natuur en dieren waarmee de kinderen bij de Vossebelt in aanraking komen is een geweldige aanvulling op hun ontwikkeling. Ik ben werkzaam op de groepen en ben daarnaast pedagogisch coach op de BSO. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen, ga ik een stuk wielrennen en vind ik het leuk om toneel/theater te spelen.   

Angela Kemper-Hollegien
Mijn naam is Angela Kemper-Hollegien, geboren en getogen in Heeten. Vanaf 1988 woonachtig in het buitengebied van Holten (Espelo/Helhuizen).  Ik ben getrouwd en samen hebben we inmiddels 2 volwassen zonen én ben ik trotse oma van een kleinzoon. Nadat ik mijn opleiding MBO Kinder- en Jeugdverzorging had afgerond zat Nederland in een crisis en een baan vinden was moeilijk. Destijds heb ik besloten om de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige te volgen. Na mijn diplomering heb ik een aantal jaren in de psychiatrie gewerkt en een jaar in een gezinsvervangend tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking. Na de geboorte van de kinderen ben ik een aantal jaren fulltime moeder geweest. Tijdens deze periode veel vrijwilligerswerk gedaan voor de school en sportvereniging. In 2008 ben ik gaan werken bij een kinderopvangorganisatie in Raalte.  Hier heb altijd op de BSO gewerkt. Daarna de overstap gemaakt naar de Vossebelt. Ik hoop met plezier te mogen werken op deze prachtige locatie en dat ik een steentje bij mag dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. In mijn vrije tijd kun je, wanneer het weer het toelaat, mij veel in de tuin vinden. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en zit ik in een schilderclubje. Verder geniet ik ervan om samen te zijn met familie en vrienden.

Thijmen de Groot
Mijn naam is Thijmen de Groot, ik ben geboren op 14 september 1996 in Waalwijk maar ik woon al sinds 1997 in Nijverdal. In februari 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding ‘pedagogisch medewerker’ en gelijk aan de slag gegaan bij een grote kinderopvang organisatie in Almelo. Na 5 jaar daar gewerkt te hebben was ik toe aan wat anders en heb ik de Vossebelt gevonden. Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om te sporten en muziek te maken met mijn band.

Verel Bolink
Mijn naam is Verel Bolink, ik ben geboren in 1995 en ik woon in Markelo. Na een aantal jaar in het toerisme gewerkt te hebben als skileraar in Oostenrijk en animatie medewerker op verschillende campings in binnen en buitenland, vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.  Met kinderen werken was altijd al mijn passie en ik zou heel graag meer over dit vak willen leren. En zo kwam ik uit op de opleiding gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Vanaf augustus 2020 ben ik aan het werk gegaan als stagiaire bij de Vossebelt! Tegenwoordig heb ik de studie afgerond en ben ik werkzaam op verschillende groepen. Wat ik heel leuk vind om te zien is dat kinderen hier de mogelijkheid krijgen om de wereld te ontdekken op hun eigen creatieve manier. En daarom kijk ik er erg naar uit om met de kinderen en de collega’s er een gezellige, leerzame tijd van te maken!

Renate Markvoort
Mijn naam is Renate Markvoort. Ik ben geboren op 1 februari 2003 en ik woon in Bathmen. Na het afronden van mijn stage bij De Vossebelt, mocht ik hier blijven werken! Ik ben erg op mijn plek in de agrarische kinderopvang. Dit omdat ik zelf op een boerderij woon en sinds kleins af aan al tussen de dieren en de natuur actief ben. Wat ik mooi vind aan het werken bij De Vossebelt is dat de kinderen hier de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen tempo.Ik zit op voetbal en breng graag mijn tijd door met vrienden en familie. In mijn vrije tijd pas ik op en help ik thuis op de boerderij.

Chantal Kamphuis
Mijn naam is Chantal Kamphuis en ben geboren in 1977. Ik ben getrouwd en we wonen in het centrum van Holten met onze 2 kinderen en schapendoes. We hebben een bed and breakfast
aan huis en zijn graag in onze vrije tijd op de camping midden in het bos. Ik maak graag lange wandelingen met de hond en ik sport graag. Ik heb een aantal jaren als gastouder gewerkt en
daarnaast jarenlang in de horeca. Het werken met kinderen vind ik fijn, omdat ze zo puur zijn. Ze zijn nieuwsgierig, zonder oordeel en met veel fantasie en verbazing. Ik vind het leuk om
te kijken hoe zich dit ontwikkelt en begeleid ze daar graag in. Ik zal op verschillende groepen werkzaam zijn.

Rosalie Velner
Mijn naam is Rosalie Velner, geboren op 7 januari 2001 en ik woon in Wierden. Ik ben afgestudeerd voor de HBO opleiding ad-Pep (Pedagogisch Educatief Professional). Hiervoor heb ik de afgelopen twee jaar gestudeerd en gewerkt in de kinderopvang in Amsterdam. Een ervaring rijker en veel geleerd in de grote stad! Toch miste ik de natuur in Amsterdam en vind ik het erg leuk om naar buiten te gaan met de kinderen! De Vossebelt is een heerlijke plek, met een grote buitenruimte en veel natuur. Echt een droom voor mij! Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Op de Vossebelt is die ruimte er voor het kind en dat vind ik erg fijn om te zien! Naast het werken in de kinderopvang, vind ik het leuk om te sporten, op stap te gaan met mijn vriendinnen en een grote droom van mij is om veel te reizen. 

Anouk Meijer 
Mijn naam is Anouk Meijer. Ik ben geboren op 12 oktober 2000 en woon in Goor. Ik doe nu de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3. Ik ben bij De Vossebelt begonnen met stage en werk nu af en toe ook op de groep als leidster. Ik vind de Vossebelt een super leuke plek. De kinderen worden heel vrij gelaten en kunnen zelf met ideeën komen. Hier wordt op ingespeeld. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Naast mijn studie en stage werk ik nog bij de Hema. Daarnaast hou ik er van om te sporten in de sportschool. 

Demi Harbers
Ik ben Demi Harbers en ik woon in Notter. Ik loop stage bij De Vossebelt en volg de opleiding pedagogisch Medewerker niveau 3. Je zult mij ook af en toe naast stagiaire als pedagogisch medewerker aan het werk zien op de groepen. Ik wilde altijd al graag werken met kinderen. Ik vind het leuk dat ik als pedagogisch medewerker een bijdrage lever aan de ontwikkeling van de kinderen. En geen dag is hetzelfde!

Groepshulp Wij werken met een vrijwillige groepshulp die ons ondersteunt met lichte huishoudelijke werkzaamheden en ons assisteert bij activiteiten met de kinderen.  

Manon Stam 
Mijn naam is Manon Stam. Ik ben geboren op 24 januari 1990 en ik woon in Rijssen. Mijn hobby’s zijn rolstoeldansen, computeren, muziek luisteren en knutselen. Ik vind werken met kinderen super leuk omdat ze altijd lief en spontaan zijn. Het is leuk om ze te helpen en om hen dingen te leren. Ik vind kinderen gewoon super schattig en ik word altijd helemaal blij van ze! Groetjes Manon 

Stagiaires 
Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plaats aan stagiaires. Voor het werken met stagiaires volgen wij het stagebeleid van de VAK. Dit beleid is in te zien in het dagverblijf. Wij willen werken met langdurige stageperiodes, van minimaal een half jaar, om teveel onrust en wisselingen in de groep te voorkomen.