Het team van Kdv De Vossebelt


Het team van Kdv De Vossebelt

Met veel plezier stellen wij ons team aan u voor. Allemaal mensen met eigen talenten. Met een eigen, unieke inbreng in het team. Met een gezamenlijke passie: kinderen en hun ontwikkeling.

Elly Daggert

Mijn naam is Elly Daggert. Ik ben geboren in 1982 en kom uit Markelo. Ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van m’n ouders in het buitengebied van Markelo. Als kind speelde ik veel buiten en vond het leuk om mijn vader te helpen op de boerderij. Nu nog vind ik het fijn om buiten te zijn. Fietsen, wandelen of tuinieren.
Sinds 2011 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Met veel plezier. Voor mij is een kinderdagverblijf op de boerderij een ideale combinatie. Ik hoop dat de kinderen net zo kunnen genieten van het buiten zijn, en ik ze wat kan leren over de natuur en de dieren.
In mijn vrije tijd houdt ik mij graag bezig met interieur en inrichting en vind ik het leuk om te zwemmen.

Groetjes Elly

Lieke Schiphorst

Mijn naam is Lieke Schiphorst. Ik ben geboren in Luttenberg op 6 mei 1990. 
Ik werk hier vanaf de opstart van deze organisatie, met veel plezier! Het speelse, het enthousiasme en de eerlijkheid die je van de kinderen krijgt vind ik geweldig. Het leukste aan de functie pedagogisch medewerker vind ik de omgang met kinderen, om te zien hoe ze zich ontwikkelen. De ruimte die dit kinderdagverblijf biedt zowel binnen als buiten en de fysieke en mentale ruimte die kinderen hier krijgen, helpen hier zeker aan mee.
Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om te sporten. Ook houd ik van gezelligheid, vrienden en vriendinnen vind ik erg belangrijk.

Groetjes Lieke

Anouk Pasop

Mijn naam is Anouk Pasop, geboren in 1995 en woon in Markelo.
Voordat ik bij de Vossebelt kwam werken, heb ik mijn laatste jaar stage gelopen bij het kinderdagverblijf. De organisatie is zo gegroeid in mijn stageperiode dat ik na mijn stage en het behalen van mijn diploma, kon blijven werken bij de Vossebelt.
Ik werk hier nog altijd met veel plezier, het is heerlijk dat het zoveel ruimte en verschillende mogelijkheden biedt voor de kinderen.

Groetjes Anouk Pasop.

Marije Kuipers

Hallo, mijn naam is Marije Kuipers. Ik ben geboren op 14 juli 1988 en foto klein marijewoon in Holten. Ik vind het erg leuk om met kinderen creatief bezig te zijn, buiten te spelen, naar de dieren te gaan en de kinderen te begeleiden tijdens de ontwikkeling. Wat mij aanspreekt aan het werken “op een boerderij” is toch wel de afwisseling van het werken met kinderen en dieren. Kinderen beleven zoveel plezier aan de omgang met dieren en het buiten leven!
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te voetballen, fitnessen, creatief bezig te zijn en leuke dingen te doen met vriend(innen).

Groetjes Marije

Daniëlle Heideman

Mijn naam is Daniëlle Heideman, geboren op 21 mei 1992 en ik woon in Rijssen. 
 Het werken met kinderen is helemaal geweldig. Kinderen zijn spontaan en eerlijk en geen enkele dag is hetzelfde. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn of haar eigen manier. 
Mijn grootste hobby is zingen. Dit doe ik in een zanggroep Rumor has it! Ik en mijn vriendinnen treden regelmatig op in de omgeving Rijssen, Holten en Nijverdal. Het zingen met kinderen vind ik dan ook erg leuk om te doen. 

Groetjes Daniëlle

Lea Koopman

Mijn naam is Lea Koopman en ik woon in Holten. Ik ben in 2015 afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Na verschillende stages werd mij al snel duidelijk dat een kinderdagverblijf op de boerderij helemaal mijn ding is. De kinderen kunnen leren van de natuur en de dieren. Het is natuurlijk ook heerlijk om lekker buiten te spelen en de dieren te verzorgen. Naast mijn werk houd ik erg van muziek en creatief bezig zijn. ook vind ik het gezellig om dingen te doen met vrienden.

Groetjes Lea

Louise Holtmaat

Mijn naam is Louise Holtmaat, ik ben geboren op 26 februari 1995 en woon in Luttenberg. In 2015 heb ik mijn diploma ‘pedagogisch medewerker’ behaald. na veel stage-ervaring op te doen bij een agrarisch kinderdagverblijf mocht ik daar blijven werken als invalkracht. In mijn stageperiode kwam ik erachter dat een agrarisch kinderdagverblijf een plek is waar ik graag wil werken. ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om echt kind en zichzelf te kunnen zijn. 
Naast het werken in de kinderopvang vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met familie en vriend(innen), creatief bezig te zijn. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met muziek. 

Groetjes Louise

Jorine Oolbekkink

Mijn naam is Jorine Oolbekkink, ik ben geboren op 12 december 1992 in Rijssen. Sinds kort woon ik in Rijssen. Mijn hobby’s zijn: dansen en fotografie. In maart 2014 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker. In heb mijn opleiding met veel plezier en vind het dan ook erg leuk dat ik nu mijn ervaringen in de praktijk kan toepassen!

Groetjes Jorine

Sharon Lankamp

Ik ben Sharon Lankamp, ben geboren op 14-11-1995 en woon in Rijssen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en fitness ik af en toe.

Sinds ik een jaar of 13 ben pas ik op kinderen uit de buurt en op neefjes en nichtjes. Toen wist ik al dat ik uiteindelijk wilde gaan werken met kinderen. Toen ik in februari 2016 stage kwam lopen bij KDV de Vossebelt, wist ik al gauw dat deze visie mij erg aansprak. Toen ik in juli mijn diploma pedagogisch medewerker behaalde, heb ik een 0-uren contract gekregen. Sindsdien ben ik vooral werkzaam bij de Welpjes en het Vossenhol en zo nu en dan bij de Rekels. Ik vind het erg leuk om met verschillende leeftijden te werken en om ieder kind te helpen in zijn ontwikkeling!

Groetjes Sharon

Henriëtte Hanewinkel-Saalmink

Mijn naam is Henriette Hanewinkel-Saalmink. Ik ben geboren op 23 november 1975, getrouwd met Kasper en samen hebben wij 2 kinderen nl, Marit en Bjarne.
Ik woon al mijn hele leven in Holten, mijn ouderlijk huis staat niet heel ver van De Vossebelt vandaan. ( landuwerweg) Het buiten leven is mij dan ook niet onbekend, hier ben ik als kind mee opgegroeid, heerlijk buiten spelen, hutten bouwen en ravotten door het mais veld.
Al van kleins af aan wist ik dat ik met jonge kinderen wilde gaan werken. Ik paste al vroeg op mijn 3 buur jongens en zo kwamen er meer oppas gezinnen bij. Een opleiding voor SPW volgde daarna.
In mijn vrije tijd houden mijn eigen kinderen mij bezig met hun sport activiteiten. Daarnaast ben ik een echt familie mens en ben ik regelmatig bij mijn ouders en zusje te vinden voor een kopje koffie, maar ook mijn vriendinnen zijn erg belangrijk, een avondje uit eten of lekker bij kletsen staat dan ook regelmatig op het programma.

Groet Henriette Hanewinkel

Groepshulp
Wij werken met een vrijwillige groepshulp die ons ondersteunt met lichte huishoudelijke werkzaamheden en ons assisteert bij activiteiten met de kinderen. 

Manon Stam

Mijn naam is Manon Stam. Ik ben geboren op 24 januari 1990 en ik woon in Rijssen.
Mijn hobby’s zijn rolstoeldansen, computeren, muziek luisteren en knutselen. Ik vind werken met kinderen super leuk omdat ze altijd lief en spontaan zijn. Het is leuk om ze te helpen en om hen dingen te leren. Ik vind kinderen gewoon super schattig en ik word altijd helemaal blij van ze!

Groetjes Manon

Stagiaires
Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plaats aan stagiaires. Voor het werken met stagiaires volgen wij het stagebeleid van de VAK. Dit beleid is in te zien in het dagverblijf. Wij willen werken met langdurige stageperiodes, van minimaal een half jaar, om teveel onrust en wisselingen in de groep te voorkomen.

Maureen Veneman

Mijn naam is Maureen Veneman en ik zit in het 3e en laatste leerjaar op het ROC Aventus in Deventer. Sinds ik op de middelbare school zat leek het me altijd al erg leuk om later iets met kinderen te gaan doen, vooral het leren van nieuwe dingen aan kinderen en ze zien ontwikkelen vind ik heel interessant. Toen ik naar de open dag van de opleiding pedagogisch werk ben gegaan wist ik direct dat ik dat wou gaan doen en nog steeds vind ik het erg leuk! Verder vind ik het erg leuk om te fotograferen, filmen, lezen, en sporten.
Ik kijk er erg naar uit om bij De Vossebelt mijn laatste stagejaar te lopen en een leuke en leerzame tijd te hebben!

Groetjes Maureen

Jiska Jansen

Mijn naam is Jiska Jansen. Ik ben 18 jaar oud. Samen met mijn ouders en zusjes woon ik in het buitengebied van Markelo. In mijn vrije tijd doe ik aan jazzdance. Ik dans één keer in de week bij Emotions Markelo, in een selectiegroep.
Ik zit in het derde en laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Ik begon in Zutphen met deze opleiding maar doordat er te weinig leerlingen kinderopvang kozen, gingen we in het tweede leerjaar naar Deventer. Dit jaar kom ik hier stage lopen op de woensdag en donderdag. Ik ben heel erg benieuwd want ik heb nog niet vaker op een agrarisch kinderdagverblijf stage gelopen. Doordat ik zelf buitenaf woon had ik de ruimte om te spelen en te ontdekken. Daarom lijkt een agrarisch kinderdagverblijf mij ook heel erg leuk. Ik hoop jullie snel te zien!

Groetjes Jiska

Liesanne van Vondel

Mijn naam is Liesanne van Vondel en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Rijssen, volg de opleiding Pedagogische Medewerker niveau 3 en zit in het laatste jaar.
Ik kom stage lopen van 6 februari tot 7 juli 2017 bij de Vossebelt in Holten.
Ik ben op maandag, dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag aanwezig.
Ik hoop dat ik hier een hele leuk tijd zal hebben bij de Vossebelt en dat ik veel kan leren.

Groetjes Liesanne

 

Reacties zijn gesloten.