Het team van Kdv De Vossebelt


Het team van Kdv De Vossebelt

Met veel plezier stellen wij ons team aan u voor. Allemaal mensen met eigen talenten. Met een eigen, unieke inbreng in het team. Met een gezamenlijke passie: kinderen en hun ontwikkeling.

Lieke Schiphorst

Mijn naam is Lieke Schiphorst. Ik ben geboren in Luttenberg op 6 mei 1990. 
Ik werk hier vanaf de opstart van deze organisatie, met veel plezier! Het speelse, het enthousiasme en de eerlijkheid die je van de kinderen krijgt vind ik geweldig. Het leukste aan de functie pedagogisch medewerker vind ik de omgang met kinderen, om te zien hoe ze zich ontwikkelen. De ruimte die dit kinderdagverblijf biedt zowel binnen als buiten en de fysieke en mentale ruimte die kinderen hier krijgen, helpen hier zeker aan mee. Naast het werken op de groep voer ik ook 2 dagdelen in de week kantoortaken uit.

Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om te sporten. Ook houd ik van gezelligheid, vrienden en vriendinnen vind ik erg belangrijk.

Groetjes Lieke

Anouk Pasop

Mijn naam is Anouk Pasop, geboren in 1995 en woon in Markelo.
Voordat ik bij de Vossebelt kwam werken, heb ik mijn laatste jaar stage gelopen bij het kinderdagverblijf. De organisatie is zo gegroeid in mijn stageperiode dat ik na mijn stage en het behalen van mijn diploma, kon blijven werken bij de Vossebelt.
Ik werk hier nog altijd met veel plezier, het is heerlijk dat het zoveel ruimte en verschillende mogelijkheden biedt voor de kinderen.

Groetjes Anouk Pasop.

Marije Kuipers

Hallo, mijn naam is Marije Kuipers. Ik ben geboren op 14 juli 1988 en woon in Holten. Ik vind het erg leuk om met kinderen creatief bezig te zijn, buiten te spelen, naar de dieren te gaan en de kinderen te begeleiden tijdens de ontwikkeling. Wat mij aanspreekt aan het werken “op een boerderij” is toch wel de afwisseling van het werken met kinderen en dieren. Kinderen beleven zoveel plezier aan de omgang met dieren en het buiten leven!
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te voetballen, fitnessen, creatief bezig te zijn en leuke dingen te doen met vriend(innen).

Groetjes Marije

Daniëlle Heideman

Mijn naam is Daniëlle Heideman, geboren op 21 mei 1992 en ik woon in Rijssen.
 Het werken met kinderen is helemaal geweldig. Kinderen zijn spontaan en eerlijk en geen enkele dag is hetzelfde.  Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn of haar eigen manier. Naast het werken op de groep, voer ik ook een halve dag in de week kantoortaken uit.
Mijn grootste hobby is zingen. Dit doe ik in een zanggroep Rumor has it! Ik en mijn vriendinnen treden regelmatig op in de omgeving Rijssen, Holten en Nijverdal. Het zingen met kinderen vind ik dan ook erg leuk om te doen. 

Groetjes Daniëlle

Louise Holtmaat

Mijn naam is Louise Holtmaat, ik ben geboren op 26 februari 1995 en woon in Luttenberg. In 2015 heb ik mijn diploma ‘pedagogisch medewerker’ behaald. na veel stage-ervaring op te doen bij een agrarisch kinderdagverblijf mocht ik daar blijven werken als invalkracht. In mijn stageperiode kwam ik erachter dat een agrarisch kinderdagverblijf een plek is waar ik graag wil werken. ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om echt kind en zichzelf te kunnen zijn. Naast het werken in de kinderopvang vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met familie en vriend(innen), creatief bezig te zijn. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met muziek. 

Groetjes Louise

Jorine Oolbekkink

Mijn naam is Jorine Oolbekkink, ik ben geboren op 12 december 1992 in Rijssen, hier woon ik ook. Mijn hobby’s zijn: dansen en fotografie. In maart 2014 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker. In heb mijn opleiding met veel plezier en vind het dan ook erg leuk dat ik nu mijn ervaringen in de praktijk kan toepassen!

Groetjes Jorine

Sharon Lankamp

Ik ben Sharon Lankamp, ben geboren op 14 november 1995 en woon in Rijssen. In mijn vrije tijd maak ik verschillende babyspulletjes en vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden, vriendinnen en familie.

Sinds ik een jaar of 13 ben pas ik op kinderen uit de buurt en op neefjes
en nichtjes. Toen wist ik al dat ik uiteindelijk wat wilde gaan doen met kinderen. Toen ik in februari 2016 stage kwam lopen bij KDV de Vossebelt, wist ik al gauw dat deze visie mij erg aansprak. Toen ik in juli mijn diploma pedagogisch medewerker behaalde, heb ik een contract gekregen. Ik ben werkzaam op de Vosjes en de Rekels groep. Ik vind het erg leuk om met deze leeftijden te werken en om ieder kind te helpen in zijn ontwikkeling!

Groetjes Sharon

Henriëtte Hanewinkel-Saalmink

Mijn naam is Henriette Hanewinkel-Saalmink. Ik ben geboren op 23 november 1975, getrouwd met Kasper en samen hebben wij 2 kinderen nl, Marit en Bjarne. Ik woon al mijn hele leven in Holten, mijn ouderlijk huis staat niet heel ver van De Vossebelt vandaan. ( landuwerweg) Het buiten leven is mij dan ook niet onbekend, hier ben ik als kind mee opgegroeid, heerlijk buiten spelen, hutten bouwen en ravotten door het mais veld.
Al van kleins af aan wist ik dat ik met jonge kinderen wilde gaan werken. Ik paste al vroeg op mijn 3 buur jongens en zo kwamen er meer oppas gezinnen bij. Een opleiding voor SPW volgde daarna.
In mijn vrije tijd houden mijn eigen kinderen mij bezig met hun sport activiteiten. Daarnaast ben ik een echt familie mens en ben ik regelmatig bij mijn ouders en zusje te vinden voor een kopje koffie, maar ook mijn vriendinnen zijn erg belangrijk, een avondje uit eten of lekker bij kletsen staat dan ook regelmatig op het programma.

Groet Henriette Hanewinkel

Daniëlle Prins

Hallo, mijn naam is Danielle Prins. Ik ben geboren op 25 augustus 1995 en woon in Holten. In 2015 heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker en in 2016 heb ik mijn diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch werker.

Een agrarische kinderopvang sprak mij altijd heel erg aan. Dit komt omdat ik zelf op de boerderij ben opgegroeid. Een plek waar kinderen alle ruimte krijgen om te spelen, ontdekken en zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Ik vind het erg leuk om met verschillende leeftijden te mogen werken en om ieder kind een handje te mogen helpen in zijn ontwikkeling.

Naast het werk in de kinderopvang vind ik het erg leuk om gezellige dingen te doen met familie, vrienden en fitness ik af toe.
Ik werk hier als flexibele invalkracht, dus jullie zullen mij op alle groepen wel een keer tegenkomen.

Groetjes Danielle Prins

Jeanette Markvoort

Hallo, ik ben Jeanette Markvoort en ik ben geboren op 13 november 1970.
Samen met mijn dochter woon ik in Deventer. Na mijn opleiding heb ik in meerdere werkvelden met kinderen van verschillende leeftijden gewerkt. Omdat ik ben opgegroeid met dieren en fijne herinneringen heb aan de boerderij van mijn opa en oma, vind ik het heerlijk dat ik hier weer kan werken met kinderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af en toe naar een concert, festival of film te gaan, te wandelen of gezellig samen te zijn met familie en vrienden.

Groetjes Jeanette

Anneke Möhlen-Welink

Ik ben Anneke Möhlen-Welink, getrouwd met Ronald Möhlen Samen
hebben wij twee kinderen, Kris en Maud. Met ons gezin wonen we in Enter.  Als opleiding heb ik CIOS gedaan, een sportopleiding.

Het samen ontdekken en bedenken en uitvoeren van activiteiten samen met de kinderen vind ik erg leuk om te doen. Eke dag is anders en dat maakt het werk zo uitdagend. Ik vind het leuk om  kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Mijn hobby’s zijn voetballen, mijn zoon begeleiden op zaterdag met zijn team met voetballen, samen met vriendinnen leuke dingen doen.

Groetjes Anneke

Mariska Potman-Haverslag

Mijn naam is Mariska Potman-Haverslag. Ik ben geboren op 13 juni 1983. Ik woon samen met mijn man Martijn en twee zoontjes Wout en Tim in het mooie Stokkum (Markelo). Mijn man heeft hier samen met zijn ouders een boerderij, die wij in de toekomst hopen over te nemen.

Het werken met kinderen spreekt mij zeer aan omdat nooit een dag hetzelfde is. Ik kan ervan genieten om te zien hoe ze zich ontwikkelen, hoe ze de wereld om zich heen gaan ontdekken zeker in een omgeving zoals de Vossebelt die biedt.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin, winkel graag of pak een bioscoopje met een vriendin.

Annelie 

Ik ben Annelie, geboren op 23 maart 1990 in Amsterdam. In juni 2018 ben ik samen met mijn vriend (Thijmen) en zoon (Tygo) van Amsterdam naar Holten

verhuisd. Thijmen komt oorspronkelijk uit Holten en wilde na 3 jaar in Amsterdam gewoond te hebben graag terug. Ik ben sinds 2014 werkzaam in de kinderopvang en ben heel blij dat ik na mijn zwangerschapsverlof meteen hier aan de slag kan! De Vossebelt is alles wat ik miste in Amsterdam. Vooral de grote buitenspeelruimte zonder buren die klagen, de dieren, de sfeer en het feit dat kinderen hier de kans krijgen om vies te worden tijdens hun ontdekkingstocht vind ik heerlijk!

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en om samen met de kinderen allemaal nieuwe dingen te ontdekken en te leren!

Charel Bruggeman

Mijn naam is Charel Bruggeman en ik ben geboren op 27 oktober 1994.
Ik woon samen met mijn vriend in Rijssen In 2016 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Sinds mei 2019 ben ik aan het werk bij de Vossebelt. Hiervoor heb ik 3 jaar in Almelo gewerkt.

Wat is zo leuk vind aan mijn beroep?
Ik kan de kinderen nieuwe dingen leren, maar ook ik leer zelf dingen van de kinderen. Hun enthousiasme en eerlijkheid geven mij elke dag weer energie. Geen één dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Groepshulp
Wij werken met een vrijwillige groepshulp die ons ondersteunt met lichte huishoudelijke werkzaamheden en ons assisteert bij activiteiten met de kinderen. 

Manon Stam

Mijn naam is Manon Stam. Ik ben geboren op 24 januari 1990 en ik woon in Rijssen. Mijn hobby’s zijn rolstoeldansen, computeren, muziek luisteren en knutselen. Ik vind werken met kinderen super leuk omdat ze altijd lief en spontaan zijn. Het is leuk om ze te helpen en om hen dingen te leren. Ik vind kinderen gewoon super schattig en ik word altijd helemaal blij van ze!

Groetjes Manon

Stagiaires
Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plaats aan stagiaires. Voor het werken met stagiaires volgen wij het stagebeleid van de VAK. Dit beleid is in te zien in het dagverblijf. Wij willen werken met langdurige stageperiodes, van minimaal een half jaar, om teveel onrust en wisselingen in de groep te voorkomen.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.